bok svima!
frend i ja imamo želju napravit đir preko ljeta po europi. s obzirom kakva je ekonomska situacija(u prijevodu,nemamo tolko love
), odustali smo od pohoda prema zapadnoj europi pa smo se orijentirali na srednju i istočnu europu.
mislili smo napraviti krug interrailom(kad nismo u mogučnosti sa autom), vlakom prema budimpešti, pa iz budimpešte preko bratislave do krakowa. od krakowa pa do varšave, iz varšave eventualno do berlina, pa iz berlina preko praga i brna prema beču i nazad doma za zagreb. 
Naravno, tim putem i vidjeti osim tih gradova i znamenitosti, prirodne ljepote i povijesne lokacije koje su na tom proputovanju npr. auschwitz i karlovy vary.
s obzirom da i on i ja imamo takvo društvo kojima je veći gušt otići na zrće i potrošit istu količinu love koju bi mi potrošili na ovom putu, zanima nas jel ima tko zainteresiran da bi pošao sa nama?
oba dvojica smo studenti, pitomi i dobroćudni. 
ako je netko zainteresiran da nam udjeli kakav savjet ili ono što bi mi voljeli da još netko pođe sa nama(ako netkome baš ne paše ovakva ruta puta,lako se dogovorimo i napravimo izmjene), nek se javi na e-mail atkositi@net.hr pa da odemo na kavu i da se dogovorimo. 
Pozdrav svima!
Hej,zanimljiva ruta to sam ja planirao prosle godine,ali me nesto omelo,koliko ste planirali love da ce vam trebati za to sve i vremena?
Ivane, lova i vrijeme, dosta je povezano jedno sa drugim, ovisi koliko bi putovali, tolko bi nas došla skuplje/jeftinije interrail karta a i time daljni troškovi smještaja i sve kaj već ide jedno sa drugim.
računali smo cca. 3 tjedna,a sad ak uzmemo onu dužu interrail kartu onda kojiih par dana duže.
ovisi jel bi išli do berlina ili ne, ako ne, bilo bi manje love. nemogu sad točno odvagnut koliko novaca, jer ne znam koliko bi nas išlo i koliko bi mogli iskoristiti mogučnosti couchsurfinga i hospitaly cluba.
najbolje bi bilo da me kontaktiraš preko mejla pa možemo negdje na kavu otići pa probat se dogovorit uživo, razmjeniti ideje i prijedloge, jer ipak je tak lakše nego preko neta. 
kaj veliš?
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00