Pozdrav ,
najesen / zimu planiram u Mongoliju kod prijateljice. Zanima me da li je netko putovao sa avionom tamo, i ako ima koji savjet u vezi najpovoljnijih kompanija i opcenito .
Nazalost , za transibiriski vlak nemam vremena inace vjerujem da je puno zanimljiva opcija od bilo kojeg aviona .
Hvala, Tea
hahahha pa di bas u mongoliju???hahhaha
ignoriraj ovakve glupane iznad kojima je smisao zivota samo da nesto iskomentiraju, bez obzira kako kretensko bilo...
uglavnom, ja sam u mongoliju isao ruskim aeroflotom prije dvije godine: zagreb - moskva - ulanbaatar. cijena je bila oko 4.300 kn povratna sa svim taksama.
nedavno sam gledao opet istu rutu, jos uvijek se moze naci takav ili cak jos jeftiniji let.. 
uglavnom, bilo je sve ok, prilicno sam zadovoljan i kompanijom i vezom.
uuuu frajeru koji odgovor!!! mene samo zanima kud bas u mongoliju????
a zašto ne?
sa takvim stavom vidim da se nisi maknuo dalje od svog monitora, a kamo li preko granice... 
brijem da sam vidla vise svijeta nego ti kao prvo,al mene fakat zanima kud bas u mongoliju,a ti ne trebas tak vrijeđat jer si jadan ajme!!!!
postavila sam normalno pitanje???a ti si toliki frajer pa ne znas nis drugo napisat neg vrijedat!!!! bravo!!! svaka cast!! bas si "cool" hahhahha
ako si tako velika putnica, onda je pitanje "zasto bas tamo" potpuno deplasirano, zar ne? 
ma sve ok,vidim da si sam sebi super,uglavno ne bitno vise...
Ljudi pa sta vam je ,lijecite frustracije ovdje,ajmo sada lijepo rukica pomirenja i na kavu,jer ko se tuce taj se i voli
Hvala Igore na odgovoru , ja sam trazila takoder cijene karata , ovako na prvi mah ucinile su mi se puno skuplje ,ali pogledati cu malo bolje...Vidim da si bio tamo , kakva je klima , ljudi , vjerujem predivna !
Inace , vi koji ste pitali zasto tamo - prijateljica mi je tamo, radi u malom mjestu sat vremena od Ulaanabaatara , u kampu , sade drvece tj cajevac koji je tipican za taj kraj takoder grade plastenike , primaju volontere iz Evrope , cesto gledam njene fotke i citam opise , ucinilo mi se predivno , pozelila sam otici pa idem.
Ukoliko netko zna jos nesto o kartama , bilo bi mi drago da napise.
Bok
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00