Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
Prvo putovanje
Dodan: 19. 05. 2010 @20:29:14
Nena
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0

Molim Vas za pomoć.

Prvi put putujem sama za Ameriku, točnije u Saint Louis, pa me zanima sve oko presjedanja u zračnim lukama. Di podižem prtljagu, dali stignem na sljedeći let kod presjedanja, što ako ne stignem.....sve me zanima?

Budući da mi je prvi put, naravno da me strah da se ne izgubim.

Re: Prvo putovanje
Dodan: 20. 05. 2010 @14:45:28
lutz
Gost

hej,

uglavnom ako presjedas to automacki kod kupovine karte ce ti agencija napravit dovoljno vremena da stignes na avion,ak si sama kupujes on line kartu moras pazit!!!!ako izgubis avion,ako avion kasni i nije tvoja greska,ukrcavas se na prvi sljedeci,to ti rjesavaju na salteru avio kopanije u destinaciju,torbu kada cekiras na prvoj destinaciji ide ti do kraja na zadnju destinaciju.to nemas brihe jedino ak ti je ne izgube a onda ce ti opet javit kada ce torba doc i distavit ce ti je na adresu gdje boravis.uglavnom moras ju prijavit na lost and found

koliko imas godina???ako baratas engleskim nece ti bit nikakv problem

Re: Prvo putovanje
Dodan: 20. 05. 2010 @17:10:16
Nena
Gost

Bok Lutz.

Puno hvala na informaciji.....svaka informacija dobro dođe.

Imam 29 godina i dosta dobro znam i razumijem engleski.

A kartu ću kupit u agenciji, evo baš ovu subotu idem ju platit i vjerujem da će mi i oni objasnit.

Ali hvala ti još jednom.

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com