Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
Kuba 2010.
Dodan: 09. 05. 2010 @10:30:37
Neva
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0

Bok ljudi..evo kopala sam po forumima i u principu našla odgovore na neka moja pitanja,ali su recimo iz 2007.-ajmo reć da su to nekako najsvježije info.

E, pa sad-ja planiram malo na vacation u 9. mj i destinacija bi bila Kuba-čisto informativno me zanima da li netko od svih vas ovdje bilo recimo prošle ili čak već ove g na Kubi pa mi može reć dal je procedura oko vize tj. trajete ista. Moj bi dir bio Kuba, Jamaica, pa malo do San Diega do ekipe od pretprošle god jer smo radili preko CCUSA pa doma.Znam da neće bit lako zbog tih svih međuljud. odnosa i bla bla,ali probat ću si napravit neki plan puta koji će bit izvediv i prihvatljiv.

Tnx svima koji mi budu od pomoći))))..pozzzz

Re: Kuba 2010.
Dodan: 11. 05. 2010 @15:56:50
senad hajdarević
Gost

ja sam bio na kubi u 1.mjesecu 2010,sve sto te zanima pitaj 13 dana sam bio organizirano

Re: Kuba 2010.
Dodan: 01. 06. 2010 @16:14:59
Sake
Gost

Ne bih baš preporučila 9 mjesec. Dobro pogledaj prognozu, a s obzirom kako se klima mijenja već tada počinje sezona uragana ako se ne varam.

Preporučila bih rješavanje vize preko agencije da se ne dogodi da se ista izgubi u pošti, da kasne i sl. što se naime događa.

Bila u siječnju imam kontakte od smještaja ako zatreba kao i ostale info pa se slobodno javi za mail.

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com